Een koelkast met vershoudzone is een slimme keuze als je jouw etenswaren langer vers wilt houden. In een vershoudzone kun je groente, fruit, vlees en vis bewaren onder de optimale temperatuur en luchtvochtigheid. Zo geniet je langer van de smaak, kleur en voedingswaarde van je producten. Ontdek de verschillende vershoudzones voor “Groente en fruit” en voor “Vlees en Vis”.
Integreerbare koelkast IQ100 met elektronische temperatuurregeling met LED-indicatie, inhoud 136 liter, 1 Freshlade, superKoelen, autoAirflow en LED verlichting.
De Siemens iQ500 koel-vriescombinatie KG36EAWCA heeft twee hyperFresh lades. Één voor groente en fruit, en de ander voor vis en vlees. Zo blijven jouw etenswaren altijd vers. In de bigBox vrieslade berg je moeiteloos grote diepvriesproducten op. De hele koelkast is goed verlicht met led-verlichting. Zo vind je meteen waar je naar zoekt. Danzkij lowFrost technologie onstaat er minder ijs in de vriezer.
Onderbouw koelkast iQ500 met softClose deur, inhoud 134 liter, superKoelen, vakantiemodus, 1 hyperFresh <0 °C>-lade, LED verlichting met SoftStar en Home Connect.
Integreerbare koelkast Pure met EasyFresh lade, inhoud 137 liter, tiptoets bediening, 4 draagplateaus en LED plafondverlichting.
De LG GBV3100CPY koelvriescombinatie heeft een no-frost vriesgedeelte. Zo hoef je jouw vriezer nooit meer te ontdooien. Dankzij NatureFresh geniet je langer van vers voedsel. Temperatuurschommelingen worden met LinearCooling beperkt tot een minimum. DoorCooling maakt het mogelijk om sneller en gelijkmatiger te koelen.
Een vershoudzone is een speciale lade in je koelkast waarin je vlees, vis, groente en fruit onder optimale omstandigheden kunt bewaren. Hierdoor blijft het product verser en is het langer houdbaar dan wanneer je het op een andere plek in de koelkast zou bewaren. Er zijn drie verschillende soorten vershoudzones:
Vershoudzones voor groente en fruit hebben een instelbare luchtvochtigheid. Hierdoor kan je de zone aanpassen aan wat je erin legt. Bij een hoge luchtvochtigheid blijven paprika’s en komkommers knapperig, terwijl fruit juist een lagere luchtvochtigheid nodig heeft.
Een vershoudzone voor vlees en vis heeft een temperatuur rond de 0 graden Celsius. Bij deze temperatuur verspreiden bacteriën zich minder snel. Zo blijven vlees en vis twee tot drie keer langer vers dan op een normaal plateau.
Een vershoudzone voor groente, fruit, vlees en vis heeft een instelbare temperatuur. Zo kan je de zone afstemmen op wat je erin bewaart. Je kunt de temperatuur verlagen naar ongeveer 0 graden Celsius voor vlees en vis, of verhogen naar ongeveer 2 graden Celsius voor groente en fruit.