De basis van je keuken is je kookplaat. Welk type kookplaat past het beste bij jou? Een gas-, inductie- of keramische kookplaat? Met gas kook je efficiënt en nauwkeurig; je regelt zelf de vlam onder je pan. Inductie is zeer populair; steeds meer mensen kiezen voor het voordeel van snel en energiezuinig koken. Een ander voordeel is dat je na het aanzetten (net als bij gas) direct aan de slag kunt, de plaat verwarmt namelijk direct de pan. Bij een keramische kookplaat kunt je na het uitschakelen nog even doorsudderen dankzij de restwarmte. Een gaskookplaat met of zonder wok of een inductiekookplaat met flexzones? De keuze is aan jou. Pelgrim kookplaten beschikken over veel handige eigenschappen die het koken net iets makkelijker maken.
Je bent toe aan een nieuwe kookplaat, maar welke moet je kiezen? Word het gas, inductie of toch keramisch? De meeste Nederlanders koken op gas of inductie. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze beschrijven we hieronder beschrijven we hieronder het verschil?
Ga jij voor een veilige, makkelijk schoon te maken en energie-efficiënte inductiekookplaat met flexibele kookzones? Of is een gaskookplaat waarbij je heel nauwkeurig het vermogen kan afstemmen meer jouw ding? Jouw kookplaat is de basis van je keuken. Daarom hieronder wat uitgelichte kenmerken van de verschillende Pelgrim kookplaat typen. Kies welk type het best bij jou past.