Met een vaatwasser is afwassen verleden tijd. Bij het kopen van een nieuwe afwasmachine kies je uit een inbouw vaatwasser of vrijstaande vaatwasmachine. Als je een nieuwe vaatmachine koopt, let dan goed op. Zo zijn de inbouwmaten, energieklassen, het aantal couverts, en het type vaatwasser van groot belang. Vaatwassers van A-merken zoals Siemens, Bosch en Miele koop je hier voor de laagste prijs. Kortom, de goedkoopste vaatwasmachines vind je hier.
onderbouw vaatwasser met rvs front en bedieningspaneel , 3D bestekschuiflade, auto sensor, turbothermic droogsysteem, 7 programma's, aquastop, 44 dba geluidsniveau, voorprogrammering tot 24 uur, en resttijd indicatie, water verbruik 6.5 liter, QuickPowerWash voor perfect resultaat in 58 minuten. De beste resultaten; vanaf 6,5 liter waterverbruik met programma Automatic
Volledig integreerbare vaatwasmachine met AutoDos met geïntegreerde PowerDisk, capaciteit 14 couverts, geluidsniveau 37-42 dB(A), solarSpaar, resttijdindicatie, voorprogrammering tot 24 uur, halve belading, verswatersysteem, sensorDry, brilliantGlassCare, quickPowerWash, ComfortClose, 3D-MultiFlex-lade en Miele@home.
De Siemens iQ300 vaatwasmachine SN63EX00CN beschikt over de varioSpeed Plus functie. Je vaat is tot wel drie keer zo snel schoon met deze technologie. Dankzij Home connect is deze zelfs op afstand te gebruiken. Met autoOpen dry droogt je vaat efficiënt.
De Etna VW839N volledig geïntegreerde vaatwasser heeft een fluisterstil nachtprogramma van 37dB. Dankzij de led-binnenverlichting kan je altijd overzichtelijk de vaat in- en uitruimen. De innovatieve FanDry functie zorgt voor perfect droge vaat. Een intensieve zones met dubbele sproeiarm krijgt zelfs sterk bevuilde vaat schoon.
Inbouwvaatwassers van A-merken voor de laagste prijs
Bij het kopen van een nieuwe inbouw afwasmachine wil je natuurlijk niet te veel betalen. Daarom vind je hier inbouw vaatwasmachines van topmerken voor de laagste prijs. Hiervoor wordt de prijs van onze inbouwapparatuur dagelijks vergeleken met de prijzen bij de grootste online aanbieders.
Welk type vaatwasser koop je?
Voor je een nieuwe inbouwvaatwasser gaat kopen zijn er echter een aantal aandachtspunten. Zo heb je een ruime keuze uit volledig geïntegreerde vaatwassers en vaatwassers met bedieningspaneel. Maar ook onderbouw vaatwassers en 45 cm smalle inbouwvaatwassers. Bij een model met bedieningspaneel (half geïntegreerde vaatwasser) of volledig geïntegreerd model heb je een frontpaneel nodig. Bij een onderbouw vaatwasser niet. Heb je een IKEA-keuken? Kies dan uit deze modellen speciaal voor een METOD of FAKTUM keuken.
Misschien heb je voorkeur voor een inbouwmodel van Siemens, Bosch, Miele, AEG, Beko, Bauknecht, Indesit, Inventum, Neff, Etna, Zanussi of Whirlpool. Geen probleem van al deze merken hebben wij een ruim assortiment. Maar ook voor goedkope inbouw vaatwassers van Beko of Candy ben je bij ons aan het beste adres.
Zelf inbouwen of onze inbouwservice?
Het is erg belangrijk dat je een inbouw vaatwasser koopt die in jouw keuken past. Hiervoor moet je de maten van de nis waarin je hem plaatst goed opmeten. Deze nis-hoogte is de hoogte vanaf de vloer tot de onderkant van het aanrechtblad. Bij een normale standaard inbouw-vaatwasser is dit 81,5 to 87,5 cm. Zo bepaal je in 5 stappen de juiste inbouwmaten!
Ruimte voor een XL vaatwasser?
Heeft jouw keuken een verhoogd werkblad? Dan heb je misschien ruimte voor een hoge of XL vaatwasser. De hoogte van deze ruimere vaatwasser modellen varieert van 86,5 tot 92,5 cm.
Onze inbouwservice
Geen zin of tijd om je nieuwe vaatwasser zelf in te bouwen? Dan maak je toch gebruik van onze inbouwservice. Onze vakkundige monteurs bouwen je nieuwe vaatwasser dan voor je in, monteren hem netjes af en leveren hem werkend op. Het verpakkingsmateriaal nemen zij weer mee. En als je dat wilt nemen zij ook je oude afwasmachine gratis mee retour. Wil je gebruik maken van deze inbouwservice? Selecteer dan in je winkelmandje de optie “Vakkundige installatie”.
Besparen met een energiezuinig model
Vaak wordt er bij de aanschaf van een nieuwe vaatwasser als eerste naar de prijs gekeken. Maar ook het energieverbruik moet niet over het hoofd worden gezien. Zo kan een goedkope vaatwasser in water en energieverbruik een stuk minder goedkoop zijn. Hierdoor kan het zomaar gebeuren dat een goedkoop model uiteindelijk veel duurder uitkomt dan een duurder model.
Sinds 1 maart 2021 nieuw energielabel
Sinds 1 maart 2021 zijn alle vaatwassers voorzien van een nieuw energielabel. Hiermee behoort een vaatwasser met energielabel A+++ of A+++-30% tot het verleden. Voortaan loopt de energieklasse van A tot en met G. Ook worden er nieuwe methodes om het stroomverbruik te meten en de klasse te bepalen.
Lees voor meer informatie onze toelichting op het nieuwe energielabel voor vaatwassers.
Kies een op jouw huishouden afgestemde vaatwasser
Met een vaatwasser in je keuken hoef je na het eten nooit meer met de hand af te wassen. Een afwasmachine spoelt, reinigt en droogt. Hierdoor behoort afdrogen ook tot het verleden. Dat scheelt een hoop tijd en geld. Daardoor is de vaatwasser binnen veel gezinnen een onmisbaar huishoudapparaat geworden.
Houd bij het kopen van een vaatwasser rekening met de grootte van jouw huishouden. Zorg daarom dat jouw dagelijkse vuile vaat er in 1 keer in past. Verder wordt de capaciteit van een vaatwasser gemeten in het aantal couverts dat per keer kan worden afgewassen. Een couvert is het eetgerei voor één persoon bij een voor- hoofd- en nagerecht. Bijvoorbeeld een setje bestek en een glas, bord en kommetje. Hierbij wordt er ook rekening gehouden met opscheplepels en serveerschalen. Hoe hoger het aantal couverts van de vaatwasser, hoe meer er in de vaatwasser past. Ook op het gebied van de indeling zijn er vele opties. Zoals een flexibele indeling of de keuze tussen een bestekmandje en/of besteklade.